Helhedsbehandling af krop, sind & sjæl

Min behandlingsfilosofi er, at finde årsagen til symptomerne, som er lejret på cellerne. Gennem behandlingerne – frigøres traumer og piskesmæld/ chok – så kroppens nervesystem bliver forløst og kommer i harmoni

– alle former for færdselsulykker og fald på kraniet og korsben /haleben registreres i “kroppens bibliotek “og kroppen lægger derefter “låg på “dvs. at symptomerne forsvinder umiddelbart.

Disse ubalancer bliver frigjort og bliver synlige over år og viser sig “i forklædning”som sygdomme og andre ubalancer. Du kan også have ubalancer med fra tidligere liv – som kommer til udtryk i dette liv. Når disse sygdomme bliver udløst – skal vi tilbage i tidslinjen og forløse lige præcis der hvor ubalancen er opstået.

Mine behandlinger er opbygget i tre dele.

Første session

Første session varer typisk 3 timer og er en kortlægning af din tidslinje, som skal tjene som køreplan for den efterfølgende behandling.

Gennem pædagogisk og psykoterapeutisk samtale, kommer vi omkring relevante tidspunkter i dit livsforløb. Jeg tester med pendul og får klarsyn over præcis hvor årsager til dine symptomer er opstået.

Anden session

Anden session er behandling på briksen, som typisk varer 4 timer.

Jeg guider dig i regression tilbage gennem din tidslinje, til de tidspunkter vi har klarlagt i samtalen. Jeg trækker på alle de forskellige behandlingsformer, som jeg har uddannet mig indenfor, når jeg skaber harmoni i dit nervesystem og forløser årsagerne til dine symptomer.

Efterfølgende sessioner

Efterfølgende har du mulighed for opfølgende behandling efter behov. Enten som konsultationer i ZONE-huset eller via telefon og fjernbehandling.

Jeg afhjælper altid symptomerne umiddelbart og mærkbart efter de to første sessioner. Du vil dog opleve, at der sættes gang i en proces, hvor problemstillinger som kroppen har lagt låg på, vil komme til overfladen over tid, når årsagerne til dine mest fremtrædende symptomer er bearbejdet.

Således oplever jeg ofte at klienter ønsker at gå videre og arbejde med deres selvudvikling. Jeg følger hver enkelt i sin proces, så længe du ønsker det. Jeg nyder at se hvordan klienter, der har været klædt på med fysiske og psykiske problemstillinger, blomstrer op og får mulighed for at udfolde sit fulde potentiale.