Jeg hedder Dorthe Sværdpiil

Jeg har arbejdet som selvstændig terapeut i de sidste 12 år.

ZONE-huset for Krops og Psykoterapi i Risskov – er rammen for mine Krop Sind og Sjæls behandlinger der indebære Terapeutiske selvudviklingssamtaler og regression med klienter, som ønsker klarsyn over sit liv og hvorfor der bliver spændt ben for dem både på den ene eller anden måde.

Det kan f.eks. være arbejdsmæssigt eller familieproblematikker som sygdom skilsmisse, problemer med børnene, sorgfølelse, angst som er hindringer for at mærke efter, – i hvilken retning og valg de skal tage.

Jeg afholder desuden kurser i Pendulering og infoaftner om behandlingerne

Krop Sind og Sjæl og hvad filosofien er bagved behandlingerne.

Jeg er desuden uddannet Socialpædagog med 30års erfaring med dysfunktionelle familier inden for børn og unge området.

  • I 2013 blev jeg uddannet coach og terapeut fra CClife Akademy
  • I 2015 blev jeg uddannet Psykoterapeut /Regressionsterapeut fra CClife Akademy
  • Jeg har i årene forinden uddannet mig til FDZ ZONE-terapeut

Og til Kranio Sakral Terapeut /Tensegrity inden for voksne og børn v/ Stanley Rosenberg på Stanley Rosenberginstituttet i Silkeborg

Samt Bindevævsmassage Neuro Dynamic og andre kurser indenfor kropsterapi

Samt ALT. Naturligt Ansigtløft v/ Standley Rosenberg

Theta healing fra CCLife Akademy

Jeg uddanner mig og får supervision løbende og opnår derved at være opdateret i min personlige udvikling

Jeg har selv gennemgået en fantastisk rejse indenfor personlig udvikling

Og har selv mærket på Krop Sind og Sjæl at det var nødvendigt at følge min mission i dette liv. Jeg er meget nysgerrig af natur!!!

Altså måtte jeg uddanne mig inden for alle de behandlingsformer så jeg kunne hjælpe flest mulige mennesker – til selv at gå deres udviklingsvej i frihed.

Som et resultat af at ha fået klarsyn på min udviklingsvej, har jeg forsket og åbnet mig op og blevet ført igennem en fantastisk transformation ind i mit indre univers af ro og oplevelse af at leve i tro mod mig selv og min sjæl.

Jeg har udviklet en behandlingsfilosofi som bygger på at kroppen indeholder alle svar, på al ubalance. Vi skal bare finde ind energetisk og finde svaret i kroppens cellebiologi og dernæst forløse og transformere direkte på det tidspunkt ubalancen er opstået – helt inde i cellekernen og i nerverne.

Jeg forsker desuden i stress /piskesmæld og chok og hvilke reaktioner der sker i kroppens anatomi på cellebasis. (dagligt er der 37000 mennesker som er sygemeldt med stress)

Resultatet er faktisk – at alt fra Stress –Depression til udvikling af mange sygdomme- starter fra et piskesmæld og chok man har fået.

Enten fra fødslen eller tilegnet sig ved fald på kraniet, stød fra diverse hylder og hjørner, ved færdels ulykker, hjernerystelser m. m.

Man har også nogle oplevelser med fra tidligere liv som ligger latent

Jeg har brugt min store erfaring og viden jeg har tilegnet mig om kroppen, – og min forskning til at ha udviklet mine

unikke Krop Sind og Sjæls behandlinger.

Disse behandlinger er en fantastisk hjælp,- og et middel til at du kan gå din egen udviklingsvej og blive bevidst omkring dine egne fantastiske evner og skjulte resurser og få dem frem i lyset.

Jeg ønsker at du skal blive bevidst omkring hvorfor og hvad der evt. står i vejen for at du kan udfolde de frø som du er lagt i vuggen med, og efterfølgende få de ubalancer og traumer forløst, så du kan folde dig ud og blive den bedste udgave af dig selv- i dette liv

med power og styrke og en udvidet bevidsthed og respekt og accept af at du er fantastisk og unik, og helt igennem elskelig, – som den person du er.

Jeg glæder mig til at følge og hjælpe lige præcis dig – ud til friheden, og til at du kan komme til at mærke kærligheden og accepten til dig selv dybt inde i din essens- – via at du går din vej.

De kærligste hilsner Dorthe