Forløb

Dette forløb indeholder en test af kroppens ubalancer i din tidslinje, samt en regression, hvor du bliver guidet tilbage til lige før du kom ned i dette liv. De ubalancer vi fandt frem til i testen, bliver forløst helt inde i cellekernen. Samt en efterfølgende samtale med fjernbehandling af de yderligere ubalancer, som viser sig når kroppen åbner mere og mere op i de forskellige lag, som har været lukket, og som giver dine symptomer.

8.500 kr.

Behandling

Indledende test og samtale

Vi tuner ind på dig, og får alle dine ubalancer og sammenhænge gjort synlige, år for år op gennem din tidslinje.

3 timer 2.700 kr.

Derefter aftaler vi en ny dag at mødes til regressionsbehandling, hvor alle dine ubalancer, bliver forløst på celleniveau.

4 timer 3.600 kr.

Når du har været i regressionsbehandling skal du regne med at yderligere lag åbnes i din krop, og dermed bliver flere ubalancer synlige og er klar til forløsning. Du bliver mere og mere frigjort og let i din krop og nervesystem på celleniveau. Samtidig med at du bliver yngre og yngre i dine celler. Selvudvikling på højt niveau.

I din fortsatte selvudviklingsproces fremadrettet – kan du vælge at booke en tid til samtale/ behandling via telefon en gang pr. måned eller efter behov.

Vi vil sætte fokus på dig og forløse de ubalancer, som er klar til forløsning i din tidslinje. Dvs. jeg vil følge dig tæt, som din coach/ behandler – i din unikke selvudviklingsproces på højt plan.

Psykoterapi / coaching/ Individuelle terapi sessioner1 1/2 time 1.350 kr.
Zoneterapi inkl. klarsyn
1½ time pr. behandling
Første behandling 1.350 kr.
Efterfølgende behandlinger 900 kr.
Kranio Sakral terapi inkl. klarsyn 1½ time pr. behandling 1.350 kr.
Jordstråletest og rensning af hus
Test af din bolig for jordstrålebelastning ink. vejledning og afhjælpning.
3.000 kr.